Błędy na stronie. Strona: 21

Dodano: 2010-01-03 08:00

OMFG wołajcie pogotowie do dwóch osób przy okazji he, he, he :-D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-01-03 15:29

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Nie da się dodawać artykułów/notek/innych tworów.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2010-01-03 16:40

czasami trzeba kilka krotnie powtórzyć posta zanim się go wpisze (wyśle)...;-D

Dla tego lepiej skopiować posta zanim się go wyśle,by nie pisać go ponownie ^_^

Dodano: 2010-01-07 00:40 Zmieniono: 2010-01-07 00:41

Pare słów wyjaśnienia. Tak - rzeczywiście Admin sobie zrobił swięta. Zdaje sobie sprawe, że to niedopuszczalne i do tego mało TRÓ ale prawdziwe.

Druga sprawa forum zostało wymienione na nowe. Miało to być bardziej bezbolesne ale niestety wyszło jak wyszło. Trzeba było je wymienić. Cały świat uzywa PHPBB ale jest to jednak stary i gowniany skrypt, zle integruje sie z reszta strony. Trzeba było to wymienic. PHPBB rozwijane jest jednak przez kupe ludzi a nowe forum napisane jest w wolnych chwilach przez jedna (moja) osobe wiec troche potrwa zanim wszystkie bledy beda wyeliminowane.

Chodziło o to by zachowac wszystkie stare posty i by wogle dało sie na razie pisac. Obiecuje ze z czasem bedzie lepiej.

Trzecia sprawa ze portal wogle został cały przepisany od A do Z. Wczesniej to było zestaw posklejanych skryptow w tym kilku nie mojego autorstwa. Od paru dni wszystko oparte jest na jednym frameworku i ma jednego autora ktory wie w koncu gdzie co jest Jezeli portral ma sie rozwijac potrzebne sa nowe funkcje. Dotychaczas by dodac cokolwiek musialem wprowadzac zmiany w kilku miejscach jednoczesnie. Nie dosc, ze wszystko sie sypalo to jeszcze zajmowalo cholernie duzo czasu.

Teraz kiedy "pod maska" jest juz w miare przejrzyscie bede mogl sie zabrac za poprawianie pomniejszych bugow dodawaniu nowych funkcji i zmiany czesci wizualnej ktora sie o to prosi od dawna i moze w koncu bede mial czas na pisanie artylow. Za 4 dni DP obchodzi swoje IV urodziny, postaram sie z tej okazji wysmarzyc dluzszego posta co zostalo zrobione i co bedzie dalej.

Poki co bede dzwieczny za zglaszanie bledow. O niektorych czasem nie wiem dopoki ktos nie napisze. Poprosze link do tego topica co nie dziala ("Avant Garde?")

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-01-07 18:23

Rozumiem że występujące w ostatnim czasie mulenie,to znaczy strony na DP bardzo wolno się wczytują jest powodowane trwającymi zmianami technicznymi...?

Dodano: 2010-01-07 23:33

Dawno mnie tu nie było, ale swego czasu założyłam temat o Gliwicach w Regionalnych. Od jakiegoś miesiąca nie mogę go znaleźć. Co się stało?

Dodano: 2010-01-09 02:02

Juz jest spowrotem.

Dodano: 2010-01-09 12:13 Zmieniono: 2010-01-10 18:36

amorphous napisał(a):
Juz jest spowrotem.

Dobrze, regionalne forum wróciło, ale Kubuś zapomniałeś o Poznaniu i Wielkopolsce, hahaha

i gdzie są emotki? [foch]

ponadto zauważyłam, że jak napiszę w poście cokolwiek w nawiasie trójkątnym to mój post się NIE POJAWIA w ogóle...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-01-10 18:37

tak html jest wyłączony

Dodano: 2010-01-10 23:48

amorphous napisał(a):
tak html jest wyłączony

ale dlaczemu?

no to niech będzie włączony. albo niech będzie choc opcja włączenia.
mi tam stare forum nie przeszkadzało. teraz jak np chce cos zacytowac to nie widze w podgladzie wczesniejszych postow... generalnie nie widzi mi sie to nowe forum cos ;/

Dodano: 2010-01-11 00:12

No właśnie mi też to stare forum nie przeszkadzało,a te nowe jakieś takie dziwne troszku jest....brakuje pewnych rzeczy ze starego w tym nowym.

Dodano: 2010-01-15 17:14

Ciagle mam tyle samo postow..o co cho?

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-01-15 20:58

Masakra co się dzieje z tym portalem. Ładuje się pół godziny każda strona, posty albo wchodzą albo nie, przeważnie trzeba każdą czynność powtarzać i odświeżać. Wiadomości nie wiem czy działają, bo kumpela ma pretensje, że jej nie odpisuje a nie dostałam żadnej wiadomości...
Dojdzie to jakoś do siebie czy będzie tak mułowato chodzić? Jeszcze niedawno było o niebo lepiej :-/

Dodano: 2010-01-15 21:16

A ja ciągle mam tyle samo postów i punktów ..o co cho? !!!!

Dodano: 2010-01-15 21:58

Wiadomości chyba nie działają, jakiś error wyskakuje... WTF? Co to ma być?

Jakiś informatyk jest na sali? :-D

Nie żebym wątpiła w umiejętności moderatora ;-D

Dodano: 2010-01-15 22:02

Z tym ładowaniem stron...

Teraz wiecie co ja na co dzień przeżywam z mobilnym internetem :)

A nie wiem, co Wam robią to posty i pkt.
Ja się nie przejmuję - skoro u innych nie rosną, to mój konkurent do zdobycia większej liczby pkt też stoi w miejscu ]:>

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-01-16 01:20

thistle89 napisał(a):
Z tym ładowaniem stron...

Teraz wiecie co ja na co dzień przeżywam z mobilnym internetem :)

A nie wiem, co Wam robią to posty i pkt.
Ja się nie przejmuję - skoro u innych nie rosną, to mój konkurent do zdobycia większej liczby pkt też stoi w miejscu ]:>

Daj spokój z konkurencją, toż to trzeba się jednoczyć w ciężkich czasach

Dodano: 2010-01-16 23:49

Wiadomości jednak działają!!!
O dzięki Ci ;-D

Dodano: 2010-01-17 20:23

Przed chwilą miałem w rankingu prawie 500 punktów,teraz jest 145 gdzie zjadło resztę...? ;-D

Dodano: 2010-01-17 21:24

Gdzieś wcięło kilka ostatnich postów z tematu BroWro Festung

No z tymi punktami to ja mam to samo co HardKill, a poza tym to bym się chciał dowiedzieć dlaczego nie zmienia mi się ilość postów ?

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-01-18 11:42

Trzeba "walic" na priv bezposrednio do naszego kochanego moderatora w postaci Amorphousa szybciej moze cos sie poprawi

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-01-20 23:09

Przed chwilą chciałem wysłać posta,próbowałem go wysłać trzy razy,za każdym razem wyskakiwał jakiś błąd,a teraz patrzę a ten post zapisał się trzy razy,próbowałem dwa nie potrzebnie powtarzające się posty usunąć ,to oczywiście wyskakuje informacja że dostęp jest zabroniony normalnie rozbraja mnie ostatnio to co się dzieje...

Dodano: 2010-01-21 00:24

Norma ja tak mam srednio kilka razy dziennie '/

Dodano: 2010-01-21 12:59

bastet666 napisał(a):
Trzeba "walic" na priv bezposrednio do naszego kochanego moderatora w postaci Amorphousa szybciej moze cos sie poprawi

popieram

Dodano: 2010-01-22 00:12

Takie to nie jest pilne, ale przy chwili wolnego Łojciec by się mógł zająć tym.

Zaproszenie do znajomych jest w zakładce "Zanjomi -> zaproszenia."
Niby to logiczne, ale kiedyś przychodziła normalnie wiadomość, że dostało się zaproszenie.
Może to wrócić? :)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło